Scott Adkins
Puanı : 423480.62
Her daldan. Bilhassa Dövüş Sporları, Amatör Filmcilik, Uzay/Evren/Gezegenler ve Arabalar

Hakkında

Haberself şu an bir çok siteden daha eğlenceli. Elinizden geldiğince konu açmaya ve yorumlarda aktif olmaya çalışın. Sosyotrend sitesinde de adım ve soy adımla sizlerleyim.
  • Expendables'i Türk Kadrosuyla Kurarsak Yakışacak 7 Oyuncu

    Herkesin bildiği gibi Sylvester Stallone'nin hem yönetip hemde oynadığı harika aksiyon filmi Expendables bir de benzeri şekilde Türkiye'de çekilirse nasıl olur ? Hep birlikte bir kadro kuralım. Resimler bittikten sonra hazırladığım wallpaper kadroyu daha güzel gösterecektir diye düşünüyorum.

    14.08.2014 15:45
  • Amatör film / video işini kapmaya başlayan elemanların bazıları

    Amatör video yada `film` yapan `gençler` arttıkça video sitelerinde tıklanma çeşitliliği de artmaya başlıyor. Kimisi aksiyon seviyor kimisi düşündürmeyi kimisi ise dramatik. Kimisi de.. Neyse. Zaten öyle videolar çekselerde yayınlamaya yemez :) Buradan buyurun efenim. (Sıralama önemsizdir)

    06.08.2014 12:45
  • Sosyal Medyada Birbirinden İlginç 15 Diyalog

    10 kişinin 9 unun sosyal medyada hesabı vardır. İşte bu herkesin hesabının olması demek sosyal medyada kültürlü, sevecen, kibar insanların yanı sıra gayet acımasız, garip, anlaşılması güç ve yoğun miktarda kıronun olduğu manasına da gelmekte maalesef. Neyse ki arada bir eğleniyoruz bunlara bakıp :D

    27.07.2014 02:49
  • Filmlerde Aksiyon Sahneleriyle Gönüllere Taht Kurmuş 15 Sanatçı

    `Film` ve dizilerde bir çok sahnede nefeslerimizi tutarak izlediğimiz bu adamlardan bazılarını toparlayabildiğim kadar toparladım sizler için. Bir çoğunu da tutturduğuma eminim. Buradan buyurunuz efenim. Not: Sıralama önemsizdir.

    23.07.2014 15:47
  • Nasıl Bir Katilsin. Testi Çöz Öğren

    Hiç `katil` olsam nasıl olurdum yada olabilir miydim, stilim ne olurdu gibi düşüncelere kapıldınız mı ? Buyurun buradan.

    23.07.2014 12:58
  • Yolda Gördüğünüz Anda Kaçmanız Gereken 5 Araç Tipi

    Biliyoruz ki bir çok kişi `araba` kullanmayı sever. Ehliyetimizi aldıktan sonra bizi kimse tutamadı bunun da farkındayız. Yolların tozunu attırırken güvenliğimiz açısından yolda gördüğümüz bazı araçlardan uzak durmak en iyisidir. İşte o `araç` tipleri.

    16.07.2014 21:39
  • Sayfa :

    Hakkında

    Haberself şu an bir çok siteden daha eğlenceli. Elinizden geldiğince konu açmaya ve yorumlarda aktif olmaya çalışın. Sosyotrend sitesinde de adım ve soy adımla sizlerleyim.