radyoalemi
Puanı : 1935.31
Radyo Programcıları

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Tecavüzü eleştiren radyocu işinden oldu

    04.07.2022 15:24
  • Dümensiz Kaptan (Radyo Neşter) Röportajı!

    Neşter FM’de hafta içi her sabah 09:00-12:00 saatleri arası yayın yapan,eğlenceli,sempatik ve samimi radyocu Tunahan ÖZEN (Dümensiz Kaptan) !

    08.11.2018 14:44
  • Melon Şapka (Radyo Alaturka) Röportajı!

    Hayatı önemseyen ve hem gülümseyen biridir, melon şapka. 47 yaşın 24 yılını şiir tadında yaşayan birisidir. Kimse zannetmesin ki şiir tadında, öyle başı bulutlarda, dişinin arasında papatya, villasının bahçesinde her sabah kahvesini yudumlar, `yazı` masasına geçip, sürekli hayata ilişkin bir şeyler yazar. Hayatta herkesi memnun kılan ne varsa hepsini reddetmiş birisidir, Melon Şapka. Asla `para` hükümdarının eteğini öpmemiş, sadece hakkını hayattan istemeyi başarmış birisidir. Çıplaklığını örtecek kadar giyinen, klas ve klasik `olmak` kaidesiyle, doyabileceği kadar `yemek` yiyen birisidir. Mülkîyet derdine düşmemiş, bu gibi konulardan özenle ve titizlikle kaçan birisidir. Annesi, kedisi ve köpeğiyle yaşayan. Sakinliği daima ön planda olmasını isteyen birisidir. Sekiz kitabı olan, dokuzuncuyu oluşturmaya çalışmakta olan, kendisine hep zarar ziyan getirenlere inat, kimseye fatura kesmeyen ve bedel ödetmeyen birisidir, Melon Şapka. 24 yıl radyo programcılığı hayatında asla ve katiyen ne devlet aleyhtarı ne de leytarı olmuştur. Sadece, hür ve özgür yaşayabilmenin, ahlakî kurallara özen göstererek, herkesin hakkını alabildiği ve insani ne varsa onu yaşaması gerektiğine inanan biridir, Melon Şapka. Melon Şapka, anlatılırsa çoğu kimse anlamaz. Ancak dinleyicisi ve okuru olunmalıdır düşüncesindeyim… acizane.

    08.11.2018 14:37
  • Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.