MerakliYazar
Puanı : 157892.77
En Büyük Bilgi Araştırma İle Olur.

Hakkında

Sürekli olarak araştırmayı yeni birşeyler öğrenmeyi ve öğrendiklerimi çevremdeki insalar ile paylaşmayı severim.
  • Kira gelir vergisi nedir, nasıl hesaplanır?

    Gayrimenkulünü `iş` yeri yada mesken olarak kiraya veren kişiler, `iş` yeri veya mesken istisna sınırlarını aşıyor ise beyanname vererek vergilerini vermek zorundalar. Peki kira geliri nedir? Nasıl hesaplanır?

    27.07.2018 14:50
  • 90'ların Sonundaki Müzik Dinleme Alışkanlıklarımız

    90’ların sonu 2000’lerin başı teknoloji henüz bu kadar gelişmemişken, şimdi ki gençlerin her şeyin kolayına istediği zaman istediği şekilde ulaşırken o dönem kuşağı gençler en sevdikleri şeyleri yapmak isterken bile ne eziyetler çektiler.

    24.07.2018 10:30
  • Gelecekte Pişmanlık Yaşamamak İçin: Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi 2018

    Hepimizin hayatlarında belli dönüm noktaları var. O dönüm noktalarına geldiğimizde ne yapacağımıza karar veremeyip en doğru kararı verebilmek adına debelenip duruyoruz. Bunlar bazen öyle ciddi mevzular oluyor ki bütün hayatımızı etkiliyor.

    20.07.2018 17:08
  • Aklınızı Başınızdan Alacak Diziler

    `Yaz` tatilinizde oyalanacak bir şey bulamıyorsanız, tatilede gitmediyseniz ve evde canınız sıkılıyorsa en iyi şey bir diziye başlamak. Sizi başından kaldıramayacak bir kaç `dizi` önerisi isterseniz buyrun…

    18.07.2018 15:45
  • Beach Club Kültürü

    Bütün bir sene çalışıp didinip, aynı zamanda da eğlenceden kopamayanların uğrak adresi `gece` kulüpleri, `eğlence` mekanları `yaz` gelince tüm bu çalışan insanlarımızın yazlık mekanlara kaymasıyla birlikte yerini beach clublara bırakıyor. Zaten artık neredeyse kimse tatile gidip otelinde, plajlarda kalmıyor. Günü birlikte olsa herkes beach clublarda vakit geçirmenin peşinde.

    16.07.2018 15:23
  • Off-Road Yapmayı Düşünür müydünüz?

    Off-Road yapmak istiyor ama nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız bu yazıya bir göz atın...

    13.07.2018 14:30
  • Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi Bölüm Tanıtım Atölyeleri

    Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi tercih dönemlerine farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Ülkemizdeki sosyal bilimlere bakış açısını değiştirmeye yönelik atılmış en büyük adımlarından biri olarak karşımıza çıkıyor.

    12.07.2018 16:41
  • Alibaba ve Aliexpress Kullanıyoruz ama nedir bu siteler?

    Günlük hayatta çok fazla duyuyoruz özellikle aliexpress, fazlaca kullanılmakta. Ancak bu sitelerin nasıl kurulduğu, nasıl işlediğini biliyor muyuz? Daha önemlisi bu sitelerden birşey satmak istesek nasıl yaparız?

    11.07.2018 14:20
  • Tatilde Nereye Gitsek Diye Düşünenlere Öneriler

    Kurban bayramı yaklaşırken kimileri memlekete ailesinin yanına gidecek, kimileri bu uzun tatili değerlendirip gezip eğlenecek. Bayram yaklaşırken hala nereye gitseniz nerede `tatil` yapsanız karar veremeyenlerdenseniz eğer elinizi çabuk tutmanızda fayda var çünkü erken rezervasyonlar sayeside `oteller` dolmak üzere. Nerede `olmak` istediğinize karar verebilmek için listeye bir göz atmanız yeterli.

    06.07.2018 15:46
  • Yatırım Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

    Biliyorsunuz `para` günümüzde kolay kazanılmıyor. Bu yüzden kazandığımız parayla geleceğe yönelik daha bilinçli ve faydalı olacak yatırımlar yapmamız gerekiyor. Peki yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? ya da bir başka deyişle doğru yatırım nasıl ve ne şekilde yapılmalıdır?

    06.07.2018 09:57
  • Sayfa :

    Hakkında

    Sürekli olarak araştırmayı yeni birşeyler öğrenmeyi ve öğrendiklerimi çevremdeki insalar ile paylaşmayı severim.