kadin
Puanı : 40493.00
hellö

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Hayaletler ve Garip Varlıklar Gerçek mi? ; Tüyler Ürperten ve Açıklanamayan 13 Korkunç Fotoğraf

    Ölüden değil diriden kork derler büyüklerimiz fakat bilinmeyene olan merakımız ve korkumuz görebildiğimiz, işitebildiğimiz, hissedebildiğimiz şeylere olan korkumuzdan çok daha fazladır. Mistik olaylar her `zaman` ilgimizi çekmekle beraber bizi tedirgin de ederler. Tarihten günümüze kalmış birkaç görüntüye bakalım ve biraz korkalım :)

    18.10.2013 16:26
  • Hepimizin Sıkça Gördüğü 12 Rüya ve Psikolojik Durumumuzla Paralel Yorumları

    Rüyalarımızın birçoğu hayatımızı dair rastgele parçaları temsil eder. Fakat nedendir bilinmez içimizdeki bilinmeyene olan kediye has merak onlara farklı anlamlar yüklemeye iter bizi. Kan ter içinde uyanır; aman başımıza gelmesin diye suya anlatırız, bitmesini istemediğimiz rüyadan uyanır uyanmaz internetten tabirlerine bakarız 'hımm duru berrak su hayırmış' hayır falan değil efendim uyurken susamışsın altı üstü. Bazılarına göre rüyalar haberciler Freud'a göre ise rüyalar sadece isteklerimizin gölgesi ve yönlendirilebilir seyirlikler . Şimdi sıkça gördüğümüz rüyaların sebeplerine göz atalım;

    16.10.2013 02:34
  • İcat Edilmesi İçin Can Attığımız 10 Teknolojik Alet

    Dünyadaki sınırlı kaynaklara rağmen ihtiyaçlarımız sınırsız şu ahir ömrümüzde. İstediğimiz, ihtiyaç duyduğumuz şeylerin bazılarının icat edilmesi, bulunması, yapılması kırmızı `kar` yağması kadar olanaksız iken bir kısmı üretilmek adına çalışmalara tabi. Aklınızdan geçirdiğiniz `icatlar` çoğu `zaman` anlaşılırlığın ve düşüncelerin ötesinde ama olanaksız değil bundan 10 yıl önce kimin aklına gelirdi ki elimizde taşıdığımız küçücük telefonlarla wifi aracılığı ile internette dolaşabileceğiz. Tüm dünyayı bir anda değiştiren `icatlar` oldu ve olmaya devam edecek işte en çok istenen icatlardan 9 tanesi;

    16.10.2013 00:57
  • Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.