3.473 gösterim
24,00 viral puan

Viyana'da Teröre Tepki Yürüyüşü

Avusturya'nın başkenti Viyana'da toplanan yaklaşık 5 bin kişi, PKK ve IŞİD terörüne tepki için yürüdü.
CanOlgan 04.07.2016 saat 10:12
  1. Avusturya'da Türkiye'deki PKK ve IŞİD saldırılarını protesto etmek için üzere yürüyüş düzenlendi. Ellerinde Türk bayrakları taşıyan yaklaşık 5 bin kişi, Heldenplatz Meydanı'ndan toplandı.

    PKK ve IŞİD terörüne tepki gösteren eylemciler, üzerinde "IŞİD, İslam karşıtı bir projedir", "PKK ve IŞİD eşittir terör", "Uyanın artık, terörü durdurun", "PKK ve IŞİD suçsuz insanları öldürüyor", "Avusturya, PKK terörüne gözlerini kapatıyor", "Uyuşturucu ve terör eşittir PKK", "Teröre karşı tek ses, tek yürek" yazan pankartlar açtı.

    Viyana'da geçtiğimiz günlerde, stant açan kalabalık PKK grubuna 2 Türk kadını tepki göstermişti. 2 kadın, PKK'lıların kalabalık olmasına rağmen terör propagandasına karşı çıkmıştı.

  • Şu an haberi okuyan: 1 kişi var
  • Facebook: 3 gösterim
  • Twitter: 1 gösterim

  • Toplam Viral: 7 gösterim
  • Toplam Seed: 144 gösterim
  • Toplam Direkt: 3.322 gösterim
  • Viral Puan: 24,12