3.639 gösterim
17,00 viral puan

Hüseyin Çelik'ten Zaman Operasyonuna Tepki

Hüseyin Çelik Zaman gazetesine yapılan polis operasyonunu ağır bir dile eleştirdi. Çelik, "12 Eylülcüler bu kadar sıkı yasakçı olamadı ama onların da akibeti ortadadır." dedi
CanOlgan 07.03.2016 saat 15:16
  1. Kayyum atama yöntemiyle el konulan Zaman Gazetesi'ne polis tarafından yapılan baskına Eski AK Parti'li bakan Hüseyin Çelik de tepki gösterdi.

    Kendi internet sitesinde bir yazı kaleme alan Çelik'in konuyla ilgili ifadeleri şöyle:

    "AK Parti, yasaklar, yolsuzluklar ve yoksulluklarla mücadele etmek için kuruldu ve yasakları yara yara iktidar oldu. AK Parti iktidarı, asırlardır denenmiş ve hiç bir faydası görülmemiş yasaklara tevessül ve tenezzül bile etmemeli. Unutmayalım ki, 19. Yüzyılda bir işe yaramayan gazete ve gazeteci yasaklama faaliyeti, günümüzün internet çağında hiç bir anlam ifade etmez. Her Periscope yayınının birer televizyon, her web sayfasının, her Facebook ve Twitter hesabının birer gazete olduğunu göz ardı etmeyelim. İster sağ, ister sol, ister muhafazakar, ister şu veya bu uçta olsun, yayın organlarına ve oralarda yazıp çizenlere getirilen yasaklar ve her türlü engellemeler, oldum olası ters tepmiştir. Hiç kimse 12 Eylülcüler kadar sıkı yasakçı olamadı ama onların da akibeti ortadadır."
  • Şu an haberi okuyan: 1 kişi var
  • Toplam Seed: 214 gösterim
  • Toplam Direkt: 3.425 gösterim
  • Viral Puan: 17,00