gumen
Puanı : 32067.34
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Sadece Legolardan Yapılan Devasa 22 Heykelimsi

    `Biz` küçükken en fazla `araba,` `ev` falan yapardık legodan, basınca ayağımıza batardı. Bu abiler de yapmış, fakat bunlar legoları `ev,` `araba` büyüklüğünde yapmış. Gerçekten büyük uğraş. Emeğe saygı.

    20.10.2013 23:29
  • Yüzmeye Kıyamayacağınız Dünyanın En Temiz 21 Yeri

    Denizin dibini görmek dedikleri bu olsa gerek. İnsanın ruhunu rahatlatan, seyredince zihni arındıran yerler bunlar. Gidemeyen olur diye fırsat ayağınıza geldi. Buyrun.

    20.10.2013 23:28
  • Tayvan'ın "Modern Tuvalet" Restoranı'ndan 9 Kare

    Yine birbirinden `ilginç` Asyalı abi ve ablalarımızın dahi beyinlerinden çıkmış bir fikir. Tamamen `tuvalet` konseptli bir restoran. Artık burda nasıl `yemek` yenir, napılır bilemiyorum ama ben yemem, yedirmem.

    18.10.2013 15:32
  • Her Türk Evinde Bulunan Klasikleşmiş 11 Eşya

    Yıllar geçtikçe ne kadar modernleşsek ve değişsek de bazı şeyler hep aynı kalır. Sonuçta belli bir kültürümüz var ve istesek de istemesek de her gün bununla iç içeyiz ve bunu yaşıyoruz. Evlerimizde de birkaç eşya var böyle hiç değişmeyen ve belki de bizi `biz` yapan. Geçmişimize bağlı kalmamızı, nereden geldiğimizi unutmamamızı sağlar belki de bu `eşyalar.` Sağlamayabilir de tabi. Bunlar nelermiş görelim.

    18.10.2013 01:25
  • İnsan Vücuduyla İlgili Çok İlginç 13 Bilgi

    Her gün kullandığımız vücudumuz hakkında her şeyi biliyor muyuz ? Tabii ki hayır. Aslında bu bilgilerin kullanışlılıkları tartışılır fakat bilginin fazlasında zarar yoktur. Görelim nelermiş.

    17.10.2013 23:57
  • Türkiye'de Dükkanlarda Satılan Memur Maaşından Daha Pahalı 11 Giysi

    Tabii ki fiyat konusu göreceli bir konudur. Bana pahalı gelen başkasına ucuz gelebilir, hatta tek öğünlük `yemek` için bu paraları harcayan da var. Fakat hayat zaten büyük bir görece değil midir ?

    17.10.2013 00:46
  • Ülkemizin Yunanistan'a İtelediği 11 Gerçeği

    Her şey Atilla Taş'ın "Gangnam Style" parçasını uyarladığı "Yam Yam Style" adlı klibiyle başladı. Bu kadar sanatı kaldıramayacağımızı anladığımız anda bir yurttaşımız Youtube videosunun altına "Best Greek Singer Ever" yazarak furyayı başlatmış oldu. Adamı hakkaten Yunan sanan oldu bu arada.

    16.10.2013 23:20
  • İnsan Yaratıcılığının Sınırlarının Zorlandığı 13 Eşya

    Şimdi bunları alan mı var, kullanan mı var bilinmez ama üstünde çok fazla kafa yorulduğu kesin. En azından yüzümüzü güldüren şeyler var. Adamlar düşünmüş ya saygı.

    16.10.2013 00:22
  • Türk Öğretmenlerin Diline Pelesenk Olmuş 12 Cümle

    Hepimizin yaşadığı, duyduğu ve ezberlediği kalıplaşmış cümleler bunlar. Öğretmen okullarında böyle bir ders olduğu konusunda da iddialarım var. Her öğretmen mi aynı konuşur arkadaş. Neyse öğretmenler başımızın tacıdır, saygıda kusur etmeyiz.

    15.10.2013 20:46
  • Zengin Olduğunuzu Gösteren 9 Detay

    Eğer çok zenginseniz, zenginlikten uçuyorsanız, parayla terinizi siliyorsanız, yani `para` sizin için hiçbir şey ise, muhtemelen bunları zaten yaşıyorsunuzdur. Uçağınızın veya Porsche `marka` bir arabanızın olması değil söyleyeceklerim tabii ki, biraz daha detaya ineceğiz. `Zenginlik` detaylarda gizlidir.

    15.10.2013 19:34
  • Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.