Erkeklerin Yapıp da Kadınların Sinir Oldukları 36 Davranış Şekli

Kadınları çileden çıkartan `erkek` davranışlarıdır.

xanax

1. Özel günleri unutmaları.

Doğum günü anneler günü, evlilik yıl dönümü vs... 10 larca özel gün.. Erkeklerde esasen çoğu zaman karşı cinsi önemsememekle bir alakası olmayan bir unutkanlıktır bu. Özel günleri önemsemez erkekler Sevgililer günü

2. Sürekli Kanal Değiştirmeleri.

Bir kanalda sabit kalmayan erkekler ne bir haberi, ne bir diziyi, ne bir filmi tam olarak izletmezler.

3. Şort ve Parmak Arası Terlik Kombinasyonuyla Çok Yakışıklı Göründüklerini Sanmaları.

Bazı erkekler rahatlık adına şort ve terlik olayını biraz abartır. Bir takım kadınlar bunu umursamazken, bazı kadınlar ise çok fazla kafaya takar ve bu durumdan hiç hoşnut değillerdir.

4. Kendilerini Kaptırarak Küfürler Eşliğinde Maç İzlemeleri

Başta futbol olmak üzere spor müsabakaları, kızları yoran ve sıkan konulardır. O nedenle normalde maç izlemenize sinir olan kadınlar ayrıca maçın yanında sunduğunuz küfürlere asla tahammül edemezler.

5. Banyonun Her Yerini Islatmaları.

Banyoya gidildiğinde ayağa gelen her türlü ıslaklık kadını çileden çıkarır. Lavabonun üzeri, aynanın önü ve yerler ıslaksa eğer, bir azar işitmeniz uzak değildir.

6. Eşlerinin En Yakın Arkadaşına, Ablasına, Kardeşine Yakın Olmaya Çalışmaları.

Kadınlar çok hassas, ince düşünen varlıklardır. Normalde erkek arkadaşlarının ya da eşlerinin kendi yakınları ile (arkadaş, kardeş, abla gibi) ilgilenmesini ister ancak bunun dozu o kadar önemlidir ki eğer kaçarsa bu doz o zaman zor.

7. Kendilerine Duydukları Aşırı Güven.

Tavırları olsun, konuşması olsun sanki her kızı tavlayacakmış izlenimi uyandıran, muhtemelen iyi bir işi olan, ukala bazı erkeklerin kendisine olan bu özgüveni, bazı kadınlar için itici bir durumdur.

8. Trafikte Bayan Sürücüyü Taciz Etmeleri.

Trafikte kabalaşan bazı erkek sürücüler, bazen sözle, bazen de hareketleriyle kadın sürücüleri taciz ediyor. Bir de Kadınlar iyi sürücü değildir' kanısı var toplumda. Erkeklerin bu baskısı yüzünden kadınlar trafiğe çıkmaya bile korkuyor.

9. Geç Mesaj Atmaları.

Uzun süre kadınları telefonun başında bekletmeleri.. Geç yazdıkları söylendiğinde; 'yoo hemen yazıyorum' diye cevap vermeleri.

10. Recep İvedik Taklidi Yapmaları.

Recep İvedik'i eleştirenlerin müzdarip olduğu durumdur. Üniversite kantinlerinde sık sık görülebilecek hadisedir. 3-4 kişiden oluşan bir topluluk içeri girer. En kendini komik zannedeni "açın camları burası apış arası kokuyor" der. Kimse gülmez. Recep İvedik taklidi yapan erkekler kadınlar tarafından hiç sevilmez.

11. Kompleksli Olmaları.

Kadının her başarısını kompleks aracı yapmaları ve başarısına sevinmesine izin vermeden triplere girmeleri.

12. Romantizm Dolu Bir Anda, Kendilerini Tutamayıp Espri Yapmaları.

Tabiatları gereği kadınlardan daha sert bir mizaca sahip olan erkekler romantizmin doruğundayken, akıllarına gelen o espriyi yutmazlar ve patlatırlar. İşte o an yıldız söner, tüm romantiklik kaybolmuştur.

13. Dinlememesi.

Hatun kişi heyecanlı heyecanlı o gün olan biteni anlatırken erkek kişinin her söylediğine "hıı, evet, hıhı" şeklinde tepkiler vermesi.

14. Toplu Taşıma Araçlarında Oturma Şekilleri.

Bazı erkekler bacaklarını neredeyse yüz seksen derece açarak otururlar. Bu tip erkekler kendileri rahat oturmak isterken, etrafındaki insanları fazlasıyla rahatsız ederler.

15. Reddedildiği Halde Israr Etmeleri.

Bu tür erkekler 'Erkeğin Kezbanı' olarak nitelendirilirler kadınların gözünde. Kadınları kendinden git gide soğutan erkek tipidir. Kız bahane uydurdukça bahanesine çözüm üreten vardır ki Kıvanç Tatlıtuğ olsa çekilmez.

16. Genizlerini Temizlemeleri ve Bunu Yutmaları.

Üstelik de bunu yaparken garip sesler çıkarmaları. m

17. Adres Sormamaları.

İki saat dolaşmaktan bitap düşmeye ve düşürmeye razı gelirler ancak nedendir bilinmez adres sormazlar.

18. Laf Atmaları.

Her kadının başına gelebilecek muhtemel ve en mide bulandırıcı bir erkek davranışıdır laf atmak. Bazı erkekler de ısrarla vazgeçmezler bu aç hallerini sergilemekten. İyi alınmamış (verilmemiş) bir aile terbiyesinden mütevellit otonom bir harekettir bu.

19. Kırdıkları Zaman Özür Dilememeleri.

Hatayı anlamak, anladığını karşındakine anlatmak güçtür. Özür dilemek yapılan hatayı hiçe saymayı, o anı geri getirme arzusunu barındırır. Önemli olan kendini affetmektir aslında affedilmek değil. Erkekler için bu bir gurur meselesidir ve kolay kolay özür dilemezler. Kadınlar içinse çok fazla önem arzeder ve erkek bir kez özür dilese kadın anında yumuşar.

20. Yere Tükürmeleri.

Hiçbir şey içimde kalmasın felsefesi ile yaşayan insana özgü davranış biçimi. Bir de bu çirkin hareketi sokak ortasında göz göre göre yapan erkekler var ki ao daha da rezalettir. Kadınlar bu tür erkeklerin lamaları taklit ettiğini düşünür.

21. Aşırı Kıskanç Olmaları.

Hüzel giyimi kıskanırlar, normal erkek arkadaşlarınızla görüştürmezler, onsuz bir yere gitmenizi istemezler, cep telefonunuzu, mailinizi, hatta çantanızı dahi karıştırırlar. En sonunda paranoyaklıklarından terkedip giderler. Hayatta derdinizi anlatamazsınız bu tiplere ve kalbinizde sevginizle kala kalırsınız. Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi kıskançlığın da aşırısı zarardır ve kadınlar aşırı kıskanç erkeklerden kaçarlar.

22. İltifat Etmeyi Bilmemeleri ya da Kaş Yaparken Göz Çıkarmaları.

Özrü kabahatinden büyük derler ya. Bazen bir hatalarını telafi etmek isterken daha beter kırar erkekler İnce düşünmezler.

23. Sağa Sola Çorap Fırlatmaları.

Kirlileri kirli sepetine atma huyunun kazandırılmadığı erkektir, her şeyi kadından bekler.

24. Kadınların Yaptığı İşi Küçümsemeleri.

Birçok insanın kendisine bakmadan yaptığı şeydir bu ama özellikle de kadınlar maruz kalırlar bu duruma.

25. Balık Hafızaylıymış Gibi Davranmaları

Yaptıkları abuklukları çok kısa sürede unuturlar ve hiçbir şey olmamış gibi davranırlar. İşte kadınlar bu durumda çileden çıkar.

26. En Basit Olayları Bile Abartmaları.

Kalbine sahip olduğu kızın, nesnel olarak da sadece kendine ait olmasını isteyen, sevdiği kızın basit hatalarını, ufak yaramazlıklarını fazla abartan, bencil, kıskanç erkektir. Oysa ki bilmelidir sevdiği kız yine onundur ve hep onun olacaktır, ufak haylazlıklar böyle büyük bir aşkı zedelememelidir ancak erkekler bunu anlamaz ve kadınlar bu duruma çok üzülür.

27. Emeğe Saygı Duymaktan Erinmeleri.

Kadınların uzun zamanlarını ayırarak yaptıkları yemekleri beğenmezler, mutlaka bir kusur bulurlar ve ve bununla kalmayıp kavga ederler, kalp kırarlar. Bunu emeğe saygısızlık olarak gören kadınlar artık bu yaşananları bir daha unutmaz.

28. Sinirlenince daha bir güzelleşiyorsun klişesini kullanabilmek için yaptıkları davranışlar.

Aklı başında insan evladının, kendisine söylendiğinde daha bir sinirlenip, güzelce karşısındakinin ağzının payını vermesine neden olan bu söz katarını erkekler kadınlara sarfettiğinde, kadınlar bu duruma daha fazla sinirlenir.

29. Umursamamaları.

Her zaman kazanır, çünkü kaybettiklerinde bile umursamaz bu tür erkekler Bu erkek çoğu zaman zorla güzellik olmaz kafasındadır ve bu kafa kadınları kanser eder.

30. Futbol Maçlarını Romantik Bir Filme Tercih Etmeleri.

Erkekler futbolun öncesini, sonrasını, yorumlarını takip etmekten geri kalmaz. Kendisine futbolun kitleleri uyutmak için kullanılan araçlardan biri olduğu söylenirse, buna karşı çıktığı gibi arkasından da; 'ben en azından gerçek olan, şu anda canlı bir şekilde var olan bir şeyi izliyorum, sen ise olmayan tamamen kurgu olan bir şeyi izliyorsun' diyerek karşı çıkar. Herkesin eğlenme şekli farklıdır, erkeklerin tercihi futboldur, kadınlar bu durumdan hiç memnun değildir.

31. Sokak Ortasında Sergiledikleri Rahat Hareketler.

Bazı erkekler vardır ki; sokakta kalabalıkta giderken şarkı söyler, ıslık çalar ve her an her mekanda sınır tanımadan rahatça tıpkı bir kedi köpek gibi, saç baş ,göbek kaşırlar. Hiç kimseyi umursamazlar, kadınlar bu tip erkekleri görünce utanır kafasını eğer ama içlerinden de demedik söz bırakmazlar.

32. Klozetin Kapağını Hep Açık Bırakmaları

Bazı erkeklerin arkasını sürekli toplamak zorundasınızdır.

33. Elde Edemeyince Kötülemeleri.

Elde edebilmek adına çok fazla çaba harcayıp, edemeyince de kedinin ciğere mundar demesi gibi o kadını kötülerler. Arkasından olmadık kötü söz, iftira vs. atarlar. Böyle erkekler karaktersizdir ve kadınlar da haklı olarak bu tiplere sinir olur.

34. Kaşının Gözünün Oynaması.

Yanlarında sevgilisi olsun ya da olmasın, geleni geçeni süzmeye çalışmaları.

35. Annelerine Eşlerinden Daha Düşkün Olmaları.

Erkekler karısını sevebilir ancak annelerini daha çok severler. Bu konuda eşlerinin serzenişlerine gösterdikleri ise büyük umursamazlıktır ve yadsınamaz.

36. Sevgilisinin Yanında Burunlarını Karıştırmaları.

Sanki çok normal, çok hijyenik, çok sıradan bir olaymış gibi yapar bunu bazı erkekler Kadınlar doğası gereği zaten titizdir ve bu görüntü karşısında o erkekten iğrenirler.

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep

Mutlu Olmanın Aslında Hiç de Zor Olmadığının 10 İşareti