Erkekleri Yatakta İyi Gösteren 8 Detay

Her `erkek` partnerinin karşısında cezbedici ve güçlü görünmek ister. Özellikle de konu cinsellikse. Yapılan araştırmalarda, doğal ortamlarındaki şempanzelerin dahi en büyük `kavga` sebebi; `erkek` şempanzenin diğer `erkek` şempanzenin penis boyunu kıskanması olarak tespit edilmiştir. Şehvet tüm canlılar için elzem bir `yaşam` kaynağıdır. Madem `cinsellik` hayatımızda bu kadar önemli, `erkekler` kendilerini neden daha iyi göstermesinler ki? Gelin bu iyileştirme detaylarına birlikte göz atalım:

nemesis

1. Sabır

Erkeği yatakta başarılı gösteren detayların en başında sabır gelmektedir. Israrcı ve aceleci tavır, bu işte tecrübesiz ve aşırı istekli olduğunuz intibasını bırakarak partnerinizi ürkütecektir.

2. Sohbet

Sohbet, cinsel birliktelik öncesindeki en elzem hususlardan birisidir. İlişki konusunda endişeleri, kararsızlıkları olan partnerinizin içini ferahlatmak en büyük önceliğiniz olmalıdır. Bu sizi daha güvenilir kılacaktır.

3. Müzik

Müzik partnerinizle aranızda kurulabilecek en büyük yatıştırıcı köprüdür. Benzer müzik zevkleri sizi daha çekici göstereceği gibi, ortamdaki olası bir huzursuzluğun yarattığı soğuk havayı dağıtacaktır. Müzik zevkleriniz uyuşmasa da, geçici bir süre partnerinize rol yapabilirsiniz.

4. Espri

Cinsellik her ne kadar ciddi bir gibi gözükse de, bilindiği gibi tüm mizah ustaların en büyük ekmeği cinsellikten çıkmaktadır. Hatta toplum da dahil.. İlişki sırasında partnerini güldürebilen bir erkek; o an için dünyanın en çekici ve arzulanan erkeğidir. Kötü bir performansı dahi görmezden getirebilir.

5. Öz güven

Öz güven doğadaki canlılarda dahi, türünü devam ettirebilmek içgüdüsüyle en güçlü ve kararlı erkeği seçmek suretiyle dikkat edilen unsurlardan biridir. Bu içgüdü insanların da genlerinde kodlanmıştır. Yatakta kendinden emin duran bir erkek partnerini etkilemekten geri kalamaz..

6. Uzun süreli ereksiyon

Bir kadını özel hissettirmenin en iyi yolu, onu ne kadar çok istediğinizi belli etmekte yatar. Her kadın içten içe arzulanma fikrine sıcak bakar. Toplumsal baskılar bunları itiraf etmesini engellese de, bedeninizin uzun bir süre onu istediğini belli etmesi partnerinizin ilgisini çekecektir.

7. Pozisyon çeşitliliği

Bir ilişkinin olmazsa olmazlarından birisi de çeşitliliktir. Cinsel ilişki sırasında pozisyon zenginliğinin olması; erkeği tecrübeli ve işine hakim gösterecektir. Sıklıkla pozisyon değiştirmek ilişki süresini de uzatacağından dolayı, partneriniz yataktan daha mutlu kalkacaktır.

8. Orgazm sonrası ilgi

Erkeklerin büyük sıklıkla yaptığı hatalardan birisi de orgazm sonrası partnere olan ilgisizliktir. İlişki öncesi güzel sözler söyleyen, gayet anlayışlı ve nazik olan erkeğin ilişki sonrasındaki soğuk tavırları partnerinizi bir sonraki ilişki için düşünmeye sevk eder. Bunun aksine; orgazm sonrası istekli ve sevecen tavrına devam eden erkekler uzun vadede daha çok tercih edilecektir.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep