Lüks Mobilyayı Nereden Almalıyız

Birçok kişini evini süslyen ışıltılı ve incanı cezbeden lüks mobilya nerelerden alınır kimler tarafından üretilir kısaca anlatalım dedik:

sadullah

1. Lüks Mobilya Nedir?

Herkesin çok farklı zevki olsa da birçoğumuz lüks mobilya konusunda tercih yapmayı isteriz. Şöyle ki luxury mobilya denildiğinde bizi cezbeden bir tür zihinlerde belirmekte ve açıkçası birçoğumuz bu tür mobilyaya sahip olmayı istemekteyiz.
Aslında belirli bir kesime atfetmek mantıklı olmasa da anlatılan mobilya türünü hemen hemen her kesimden insanlar tercih edebilmektedir. Yine de fazla klasik türleri tercih eden kişilerin bu tür eşyalara pek sıcak bakmadığını da ifade etmek gerekmektedir.
Kullanım alanı açısından bakıldığında genel geçer bir sınırlama söz konusu bulunmamaktadır ancak bildiğiniz üzere şu alanda kullanılır ya da şu alanda kullanılmaz gibi genellemeler yapmak mobilyacılık için mantıklı bir yaklaşım olmayacaktır.

2. Kimler Üretmektedir?

Lüks mobilya grupları tasarımları ve kullanılan malzemeleriyle profesyoneller tarafından titiz işçilik kaliteli malzemeler ile üretilen mobilya türüdür, Türkiyenin mobilya merkezi olmuş İstanbul Modoko ve Masko yerli ve yabancı mobilya severlere Lüks mobilya konusunda sınırsız destek vermektedir.
Mobilya grupları içinde yeralan koltuk takımı, yatak odası, yemek odası takımları Türkiye, orta doğu ve avrupa ülkelerine ulaşmaktadır, katma değeri yüksek olan olan mobilya üretiminde ülke olarak çok iyi durumda olduğumuz belirtmek isteriz.

3. Hangi Ürünler Tercih Ediliyor?

Her yıl gerçekleşen İ Saloni Milano fuarı aslında dünya mobilya üretim tarzına yön vermektedir, avrupanın önde gelen firmalarının buluştuğu bu devasa mobilya fuarında onlarza tarz binlerce model mobilya sergilenmektedir. Her yılın bir teması ve trendinin belirlendiği fuarda modern klasik art deco mobilyalar bulunmaktadır, son yıllarda yıldızı parlayan ve kullanım alanı genişleyen metal ve mermer tasarımlar ön planda yer almaktadır.

Mermerin doğal sağlıklı ve sağlam yapısı kullanım kolaylığı sayesinde tercih sebebi olmaktadır, metal ve mermer sadece yemek masası değil orta sehpa yan sehpalar zigon sehpalarda kulanılmaktadır, bunun yanıda oturma grupları yemek odası mobilyaları yatak odası mobilyaları gibi ürün gruplarında tercih edilmektedir. Özellikle ortadoğu ülkeleri olan B.A.E, Bahreyn, Irak, İran, Katar, Kuveyt, Lübnan, Mısır, Suudi Arabistan, Umman, Ürdün, Yemen gibi ülkelerden gelen müşteriler Türkiye'den Lüks Mobilya (Luxury Furniture) tercih etmektedir. Bunun sebebini sorduğumuzda avrupa ülkelerine göre özel ölçülendirme ve isteğe göre tasarım kolaylığından dolayı tercih ettiklerini belirtmektedirler.

4. Hangi Adımları İzlemek Gerekir?

Her ürünü alırken izlenmesi gereken bir yol vardır bu yolalr sırasıyla belirlenirse en iyi sonuç alınır. İlk olarak hangisini almak istiyorsunuz koltuk takımı, yatak odası yada yemek odası takımı önceliğiniz fiyatmı yoksa kalitemi kısa bir araştırmadan sonra sonra kafanızda herşey oturmaya başlar zaten, öncelikle ürün satışı yapan firmaların web sitesi varmı kurumsal kimliğe sahipmi ürünlerindeki işçilik nasıldır bunları dikkatlice incelediğinizde karar vermeniz daha kolay olacaktır.
Kaynak: https://www.luxuryfurnitu...com/luxury-mobilya-nedir/

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep