Naylon Fermuar Modelleri Nelerdir?

Naylon fermuarların diş kısımları `plastik` ve polyester ham maddesi kullanılarak üretildiğinden dolayı `plastik` naylon fermuar ve polyester naylon fermuar olarak ikiye ayrılmaktadır.

nicefermuar

Naylon fermuarların diş kısımları plastik ve polyester ham maddesi kullanılarak üretildiğinden dolayı plastik naylon fermuar ve polyester naylon fermuar olarak ikiye ayrılmaktadır. Fermuarların bileşenleri olan diş, elcik, üst stop, alt stop ve kürsörler naylon fermuarında bileşenleri arasında yer almaktadır. Naylon fermuar çeşitleri diş kalınlığına, kürsör yapısına ve dişli yapısına göre ayrılmaktadır.


Naylon fermuarlar dişli yapısında kullanılan ham maddeye göre plastik naylon fermuar ve polyester naylon fermuar olarak kategorize edilmektedir. Fermuarların kullanım alanları dişli yapısına göre şekillendiğinden dolayı naylon fermuarlar daha çok hafif giysi fermuarları, süs aksesuarları, branda fermuarları, bebe giysileri, gelinlik fermuarı, abiye fermuarı gibi hazır giyim sektörleri ve aksesuarlarında kullanılmaktadır. Naylon fermuarlar yapısı itibariyle esnek ve yumuşak bir yapıya sahip olduğundan dolayı giysi kumaşlarına zarar vermemektedir.


Naylon fermuarlarını diş genişliğine göre sınıflandırabiliriz. Naylon fermuar çeşitlerini diş genişliğine göre 4.00-4.20 mm TİP 5 naylon fermuar, 4.90-5.00 mm TİP 7 naylon fermuar, 5.90-6.00 mm TİP 10 naylon fermuar ve 6.30-6.40 mm TİP 11 naylon fermuar olarak çeşitlenmektedir. Naylon fermuar modellerini seçerken kullanacağımız ürüne ve kumaş kalınlığına göre seçim yapmalısınız.

Naylon fermuar çeşitlerini kürsör yapısına göre dipli naylon fermuar, kombi naylon fermuar ve separe naylon fermuar olarak sınıflandırabiliriz. Kendi içerisinde de ayrılan dipli naylon fermuar modellerini tek kürsörlü dipli naylon fermuar ve çift kürsörlü dipli naylon fermuar olarak ikiye ayrılmaktadır. Kullanım alanlarına göre sınıflandırılan naylon fermuar modellerinden çift kürsörlü dipli naylon fermuarları O tipi çift kürsörlü dipli naylon fermuar ve X tipi çift kürsörlü dipli naylon fermuar olarak ayrılmaktadır. Fermuarın Kürsörüne göre sınıflandırılan fermuar modellerinde kürsörün açılıp-kapanma ve alt stop – üst stop yapısı dikkate alınmaktadır.

Genel olarak bahsedilen naylon fermuar modellerini toplayacak olursak; dipli naylon fermuar, gizli fermuar, O tipi naylon fermuar, su itici naylon fermuar, separe naylon fermuar olarak modellerine ayırabiliriz. Toptan fermuar satışı yapan Nice Fermuar sitesi üzerinden fermuar modellerini inceleyebilir ve size en uygun olan fermuar fiyatlarından yararlanarak satın alabilirsiniz. 



11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep